salam semua,

alhamdulillah umur saya masih panjang lagi...hari ini 22 november 2010..dah genap 23 tahun umur saya....orang lain semua dah nak masuk 24 tahun...tapi saya baru nak masuk 23 tahun...haha...still young ok...hehe...

memandangkan 22 November 2010 ialah tanggal sejarah saya...ada dua event berlaku...iaitu my birthday dan saya kena lapor diri di Jabatan Pelajaran Negeri Selangor...sempena bithday saya ini, saya mengharap saya dapat sekolah yang elok dari segi pelajarnya, pentadbirannya, rakan sejawat dan ibu bapa pelajar...siapa yang tak nak sekolah yang elok-elok kan...

maybe saya tak dapat hadiah dari kedua ibu bapa saya( mengharapkan dapat sebenarnya..haha)...tapi bagi saya cukuplah mereka cuti pada hari ini untuk menghantar saya ke JPS...memandangkan saya ini tak berapa mahir bawa kereta...dah 4 tahun ada lesen tapi ada lah beberapa kali saja bawa kereta...tak sampai 10 kot...haha..

tunang saya? maybe tunang saya akan bagi hadiah setelah dia bergelar suami saya...haha...sepatutnya mana boleh kan...dia cakap nak hantar bunga nanti...tak tahulah kan...wait and see saja lah...huhu

sempena birthday saya, saya mengharapkan sekolah yang elok, tak ada orientasi masa cuti sekolah ini serta semua persiapan dan majlis kahwin akan berjalan lancar nanti...aminnnnn

5 comments:

Zara Al-Qisha Armastav said...

zue,dpt posting kt sekolah mane?pandan indah ke??hehe

nat said...

zu congrates dpt skool yg dikasihi..
hehehe ;p

zulicious said...

zatil: tak dapat pandan indah lah...maybe zu silap buat alamat 55100 kuala lumpur...sepatutnya tulis 55100 ampang selangor br leh dpt area2 ampang....zu di campak jauh nun di gombak....huhu

nat: hehe....dikasihi la sgt...smpi demam aku bile dpt tau skolah tu

kiwi said...

zu, i'm so so so sorry..hapy belated besday..i forgot ur besday la..bz konon dgn taklimat jPN hari tu..huhuhu

zulicious said...

haha...tak pe...aku fhm...hehe