salam semua...

tajuk post kali ini tak boleh bla kan?

kenapa saya tulis sakitkan diri anda demi kecantikan?

ok, first sebab esok saya akan pergi ke hair loss di bandar baru ampang. bukan saya yang hair loss dan bukan saya nak tanam rambut...haha...

sebenarnya dekat situ saya nak buat threading for whole face...

saya first time dengar dari mak andam saya...dia suruh pergi buat benda alah itu....dengar pun macam takut...sakit atau tak saya tak sure...

bak kata mak andam saya...threading ini untuk buang bulu2 yang ada dekat muka...macam misai (ingat lelaki je ke ada misai?hehe)ke apa ke...saya dengan confident saja cakap "ala akak saya bukan ada misai pun...muka saya bukan ada bulu pun"..(selalunya perempuan yang muka berbulu halus ni orang kata sebab terlebih hormon testosteron ke astrogen...tak ingatlah...dah lama tinggal bio..haha)

akak ini cakap untuk bagi mekap longlasting....mula-mula ingat untuk naik seri...haha...dengar dia cakap macam itu, laju saja aku booking untuk buat....bayaran RM35....nanti aku cerita post khas pasal threading ni ok (kalau ingatlah :p)..

manjakan diri untuk orang tersayang?

means aku pergi spa lah....tapi spa yang murah saja...under salun kecantikan....price below RM200...memandangkan aku tak ada duit...ini saja mampu aku buat...ni booking hari rabu ini...tapi mak andam aku cakap lagi awal lagi bagus...in case lah tercalar ke muka aku dia buat dan tetiba jerawat tumbuh ke lepas itu...aku pun dah cuak...tapi tak boleh buat apa...terpaksa gak pergi rabu ini...sabtu pagi aku nikah...aku harap tak adalah jerawat nak tumbuh ke terluka muka aku ke masa dia facial nanti....uwaaaaa takut....tapi redha lah....

6 comments:

butterflyana said...

Bestnye zu!!
nak manjekan diri jugak..jgn lupe buat entri pasal buang bulu kat muka tu tau..hihi

zulicious said...

yana....simpan duit byk2...nnti leh manjakan diri kat spa mhl2...zu spa yg kt salun kecantikan biasa je...huhu...ok pas zu kawin zu wat entry psl threading ni ok..hehe

kiwi said...

wawawa..g spa..nk ikot boleh?? hehe..

Anonymous said...

kat mane kedai tu.. boleh bg contact number x.. sy cr spa full face threading xde pn

Anonymous said...

pls mail me.. sally03tomato@yahoo.com

zulicious said...

nazira: p spa murahan je...huhu

anonymous: sori sy xde contact no dia la...