salam semua,

setelah berjumpa dengan PA system punya orang...sebenarnya bukan PA system saja ..isda creative consulting ini menyediakan banyak jenis hiburan....seperti tarian, silat dan kompang...setelah berbincang dengn pihak mereka...mereka nak beri penari diorang untuk menjadi flower girls...so, mula-mula macam tak nak...bukan apa...sebab takut kena extra caj...rupa-rupanya tak kena caj...so saya terima jelah apa yang nak di beri secara FOC kan...hehe...alhamdulillah...rezeki saya lagi...hehe....ini contoh gambarnya


credit to isda creative consulting

perlu 2 orang flower girls ke atau 4 orang? aku lebih suka flower girls dak2 kecik macam 2 orang yang depan ini....tengoklah macamana...akan bincang semula...hehe...aku tak nak tenggelam dengan budak2 yang dah besar ini...maklumlah aku ni bukan cukup tinggi pun...haha....

maka dengan ini terpaksalah beli bakul kecik-kecik macam kat atas ini....sempatkah? esoklah aku belinya sebab esok nak pergi chow kit...beli bakul dan riben....huhhhhhhhhhhhhhh

5 comments:

kiwi said...

wah! siap ade flowe girls!
btw ur card dh smpi
insyaallah d aral melintang ak dtg

butterflyana said...

bagus zu..ade flower girl baru meriah sikit..comel je boleh memeriahkan suasana..hihi

selamat membeli belah!

Zara Al-Qisha Armastav said...

nak jadik flower gurl boleh???haha!

zulicious said...

nazira: mula2 xnak...sb xde org yg leh diharap...haha...tp org da bg terima jelah...hehe...dtg tau! plzz

yana: haha...pinjam anak sape la tu...hehe...yana dtg tau!! orientasi ko kan 1 mggu je

zatil: hahaha...x boleh!! ni utk org diorang je

Razis said...

tahniah utk iza dan pasangan. sy wakil isda creative mengucapkan selamat pengantin baru dan semoga kekal ke akhir hayat.

Harap iza berpuas hati dengan perkhidmatan kami. Jika tak keberatan, boleh tak tinggalkan feedback di blog www.isdacreative.com.

Thanks,