Bagi sesiapa yang dah tengok gambar ini di facebook saya, abaikan sajalah ya....ini gambar perkahwinan teman rapat saya....Aina dengan pasangannya Rizal...sama-sama praktikal masa dekat sekolah menengah kebangsaan seri selayang...


Jom tengok dan cuci mata sikit dengan gambar yang dihidangkan ini :

shim + aku + cik tan ( aku masa itu baru sampai)
posing sat dekat bunting ena : D 


pengantin + me + esyah


Di meja beradap...wah mesra pengantin


bakal pengantin + pengantin baru : p


ini antara hantaran yang diberi ke perempuan
alamak kenapa beg LV saya ini nak interframe jugak ni...hehe


cantiknya bekas songket ini
sesiapa bolehlah guna idea ini kalau nak kawin nanti : D


pelamin rumah (main dai)


pengantin lama (esyah) + pengantin baru (ena) + bakal pengantin (me)


wahhh jelesnya mereka dah kahwin...
so sweet my friend


bakal pengantin nak naik pelamin sebelum waktunya...haha
ambil berkatlah sayang : D


cantiknya ena in white!
OP mesti bengang dengan aku...hehe


cantikkan baju pengantin..
tengah tunggu rombongan lelaki sempat lagi itu tangkap gambar


last picture before berangkat pulang ke KL


Acara memotong kek!


ok smile dear!

Perkahwinan ini berlaku pada 30 oktober 2010...di kemaman...kami bergerak dari KL dalam pukul 9 pagi...sampai ke tempat kenduri dalam pukul 2....then saya dan tunang stay sampai pukul 4 dan balik terus ke KL....balik hari ok....sian si dia...huhu...tapi ada jugak singgah di kedai keropok lekor dan singgah di R&R temerloh...makan ikan patin...wahhh sangat sedap ok....lepas itu aku sampai ke Puncak Alam pukul 10 mlm...si dia sampai pukul 11....dan terus tidur : D

2 comments:

bantalbucuk said...

fuhh rajinnya makcik ni mengupdate belog..siap transfer gamba lagi..hehe.. nais nais..

zulicious said...

mna ada rajin...da lama x update ni...byk keje r