salam semua,


esok bersamaan hari sabtu nak jumpa orang PA System...tak tahulah pukul berapa nak jumpa....beliau cakap akan call kemudian...then nak bayar deposit yang kedua...nak berbincang sikitlah pasal aturcara majlis...huhu


hari ahad pula nak kena fitting baju sanding dan malam berinai nanti...yang ini tak payah bayar dah deposit...kena bayar masa diorang buat pelamin nikah nanti...masa ni nak discuss sekali nak warna bunga apa untuk pelamin nikah dan pelamin sanding nanti...maybe nak finalize balik design pelamin itu...huhu...nak simple but nice...hehe..


harap semuanya berjalan lancar...aminnn

4 comments:

butterflyana said...

Aminn..
Semoga semuanya berjalan lancar kan zu..:)

zulicious said...

btul tu....aminnnnn

Zara Al-Qisha Armastav said...

zue, tema wane ape?aku nak ikut tema ni.hehee

zulicious said...

tema wane gold....huhu....kuning pn blh...sb family pkai kuning :D