thank you tag ini saya edit sendiri tau...tapi ambil design dari blog mana entah...sorry sangat2 yer kepada owner blog tersebut...saya lupalah...tapi saya rasa di antara blog favourite saya lah iaitu diaterimanikahnya dan renda-perancis...

ini antara projek yang D.I.Y saya lah...hehe...lepas ini nak paste banyak-banyak dekat word then print untuk 1000pcs...wahhhh sangat jimat kos tahu....dahlah buat sendiri...rasa ada special di situ....

ok....uols sila bagi pendapat yang mana better? ada dua jenis thank you tag.. kalau ada color yang patut tukar pun silalah cakap ye...saya tak kreatif sangatlah :D

 1st

2nd

size tag ni kecik saja ye...sebab suka yang cute mute ni...hehe...aku dah tanya pendapat mak aku...dia suka yang first sebab nama kami nampak jelas...huhu...bagi aku dua2 ok...hehe...maybe lah yang no 2 ini ruangan menulisnya terhad....itu yang nama kami tak nampak jelas...hehe...sila bagi pandangan ye sahabatku semua

4 comments:

kiwi said...

dua2 oke tapi yg 1st lebih menarik :))

zulicious said...

thanks bg pndpt...aku nk proceed print lah nnti...hehee

bantalbucuk said...

telambat baca..baru nak komen..huhu
haah yg atas tu lagi oke..
lagi simple lagi bagus :D

zulicious said...

ok tq....kdekutkan aku...ni pn nk buat sndiri...hehe