Antara kegembiraan atau dugaan....


tadi aku dapat mesej dari rakan upsi aku....dari 3 orang iaitu mar, nani dan leng. diorang hantar mesej forward kepada aku...itu bukan isunya....isunya ialah content mesej tersebut....mesej tersebut ialah


Salam. terkini, semakan penempatan boleh disemak pada 15 november. selepas 2 minggu daripada tarikh anda tahu penempatan, anda akan tetap posting untuk orientasi kursus induksi...


ok. ikut pengiraan akulah kan...2 minggu selepas 15 november ialah 29 november....so, lagi beberapa hari saja untuk aku nikah dan sanding dari 29 november....uwaaaaaaaaa.....tension tahu tak? nak tak nak terpaksa aku ignore sahaja mesej tersebut sampailah keputusan penempatan keluar....




sahabat handai yang dikasihi doakan semoga urusan aku dipermudahkan dan berjalan lancar.
aku mengharapkan sangat doa korang semua....sedih aku dan pressure ni : (

4 comments:

bantalbucuk said...

alahai ciannye die..
kalo tak gi tak buleh ker? ahakss
kompem la tabuleh kan
tapi maybe leh wat penangguhan ke apa ke sebab ko ada sebab kan..

zulicious said...

tak bolehlahhh...hahaha
tu r kena wat penangguhan la nie :(

kiwi said...

klu ikotkn kerajaan ckp kte tros diserap ke jwtn tetap kn,,jadi perlu ade induksi lg ke? n mengikut pglmn senior dlm bidang perguruan, sape2 yg xlulus induksi xkn diserap..oh~

zulicious said...

kite ada orientasi pe ntah...nanti aku bgtau yer...lupalah...hehe...ada dlm pekeliling baru ritu